Paluu Verkkovihon etusivulle
http://www.verkkovihko.fi Verkkovihon etusivulle


Kokemuksia verkkovihon käytöstä:


Pekka Linnainmaa, SSL:
"Verkkovihko on ansiokas pioneeri suunnistuksen tietojärjestelmien ja internet-palvelujen kehittäjänä. Ilmoittautumispalvelu on hyvä alku seuroille työlään "ruutuvihko" -ilmoittautumisen vaihtoehtona ja odotammekin jo malttamattomina seuraavaa askelta..."

Mikko Eskola, TP:n orvapäällikkö:
"Ilmoitan joka viikko kymmeniä pieniä oravapolkulaisia suunnistuskilpailuihin. Verkkovihkon kätevän ryhmäilmoitus-toiminnon avulla ilmoittaminen onnistuu yhdellä kerralla nopeasti ja vaivattomasti."

Mika Huhtanen, Rastikarhut:
"Verkkovihkon valinta ilmoittautumismenetelmäksemme oli meille porilaisille puhdas järkivalinta. Järjestelmän jäsenille tarjoamat monet edut - mm. joustavuus ja helppous - lisättynä ilmoittajan työn radikaalilla helpottumisella ovat todistaneet valintamme oikeaksi."

Jarmo Hakanen, TP:n pääsihteeri:
"Pyrinnön ilmoittautumisia vuosikausia puhelimen kautta hoitaneena en voi kuin kehua palvelua. Näin isossa seurassa ilmoittautumisrutiinit puhelimen ja faksin kautta työllistivät minut kesäisin täysin. Nyt, Verkkovihkon ansiosta aikaa riittää kehittää seuraamme entistä paremmaksi!"

Kari Melleri, IF Sibbo Vargarna:
"Olen toiminut tämän kauden seuramme ilmoittajana käyttäen työkaluna Verkkovihkoa. Kokemukset ovat pelkästään positiivisia, enkä olisi hommaan ryhtynytkään ilman tällaista mainiota työkalua. SV jatkaa yhteistyötä Verkkovihkon kanssa myös ensi kaudella."

Petri Ikävalko, Kangasala SK:
"Seuramme ilmoittajana en voi kuvitella kirjanpitoa helpommaksi kuin se nyt on! Jos seura on vähänkään isompi niin kyllä tämä palvelu on pakko saada. Paitsi sitten, jos seuran nykyinen ilmoittaja tykkää nyhräämisestä jonkun oman taulukkolaskennan avulla."

Jarmo Puttonen, Tampereen Pyrintö:
"Verkkovihko on pelastanut mut ainakin kymmeneltä jälki-ilmottautumiselta tällä kaudella, kun kaverit on huomannu mun nimen puuttumisen listoilta! Hyvää on myös se, että keskellä yötäkin voi hoitaa ilmoittautumisensa eikä tarvi olla mikään ATK-guru."


Paluu etusivulle